Nie chce mi się komentować tego "czegoś" ale głupio żeby najwieksza gwiazda nie skomentowała

(no i żebyście nie myśleli że się spinam)
Gadaliscie o mnie tak dużo jakbyście się zakochali we mnie

chociaż wydaje mi się że Maćko od dawna liczy na coś więcej (ale się nie doczeka, bo wolę dziewczyny

)
Trochę ciulowo się tego słuchało, bo Maćko nie umie ustawić majka

i chwilami było za cicho, wkurzało mnie, że słyszałem Maćka w jednej słuchawce, a Carrika i Pedra w drugiej (no ale trzeba jakoś oddzielić najsłabsze ogniwo) Słuchałem tego na fonie, bo nie mam kompa (dlatego instalowałem skajpa na komórce #pozdroCarrik

) i niestety nie mogłem w tym czasie robić nic innego na fonie, więc musiałem gapić się cały czas na ten sam obrazek

tak więc następnym razem pomyślcie o mnie i dajcie chociaż dwa na cały film.
Teraz może coś na temat waszej dyskusji (mówiłem Maćko, że napiszę długi komentarz)
Tyle razy zostałem przez was nazwany zjebem, że aż się wzruszyłem

Sam również już się pogodzilem z tym, że jestem pojebany i wydaje mi się, że Pedro miał rację mówiąc że nie ma już dla mnie ratunku i jestem beznadziejnym przypadkiem (ale mam to w dupie, dobrze mi z tym

) Angaż miałem dostać (tu wyjątkowo Carrik mówił prawdę) ale może i dobrze, że telefon się zjebał, bo gadać z takimi zjebami, to już lepiej rozmawiać z Lwem

Aaaa właśnie Lew, TAK TĘSKNIĘ ZA NIM, BO BYŁ SPOKO LUJEM! Na pewno lepszy on niż Maćko, który nie jest lujem, nie musisz robić ankiety, każdy tak powie, jesteś zjebem (ale nie takim zajebistym jak ja) Jako jedyny pozdrowileś mnie w miarę normalnie, ale wiem że to było lizanie dupy. I TAK CIĘ NIE LUBIĘ! Lepszy był Pedro, który prosto w słuchawki powiedział że jestem zjebem

Wbijanie do Lwa jako komuniści było zajebiste, szkoda że tylko ja znałem język komunistów tzn. rosyjski
Co by tu jeszcze... lubię disco polo, każdy kto wbija na czat o tym wie, kiedyś może zaśpiewam z Carrikiem, no i tego, zmarnowalem na tego posta w chuj czasu, więc na koniec powiem, że tak jak powiedział Pedro, smiejcie się ze mnie, z Carrika nie, bo się popłacze, z Maćka nie bo jest z Jaworzna i was oskarżą o rasizm, a z Pedra też nie bo jest mały w chuuuuuj i będzie potem że dyskryminujecie niskich
Miałem wam zrobić reklamę ale mi się nie chciało

A i jeszcze ocena... ogólnie zajebiście, daje 2/10.
PS. Piszę tylko o sobie, bo o innych mi się nie chce, sorry