rkoMASTER pisze:
jak dla mnie. Ktu tyle, że takie portale jak Glamrap.pl czy HH.pl wciskaja newsy o lamusach typu B.R.O .
Najpierw kariera pilkarzyka sie nie udała to stary kupił mu studio.
Nie jestem fanem B.R.O ale miał kilka dobrych kawałków, przede wszystkim jak nagrał diss na jakiegoś Pjentaka i druga część tego to miał zajebiście mocne wejście. Gość ma bodajże 19 lat także jak na taki wiek zdecydowanie się wyróżnia i za kilka lat może być czołowym graczem. Wiem że się go czepiają bo jest bananem i rzeczywiście to wkurza (sam nie lubię bananów) ale dopóki nie wyjeżdża z tekstami o ulicy to nie stanowi to żadnego problemu. Pomimo niechęci do bananów uważam że tacy też są potrzebni na scenie żeby nie było że rap jest tylko dla patologii i biedy. Generalnie niektórzy oceniają go tylko po tym że jest bananem albo po dziecinnym wyglądzie a nie po rapie i wiele osób dlatego go hejtuje bo na pierwszy rzut oka nie wygląda na rapera. Raz mi porządnie podpadł kawałkiem "chodź ze mną" bo gość nie zdążył się nawet porządnie wybić a już idzie drogą ala Jędker. Słuchałem wywiadu z nim to słychać że jest ogarnięty a nie tak jak niektórzy raperzy że nawet nie są w stanie sklecić poprawnie jednego zdania albo co drugie słowo to kurwa. Może B.R.O to nie do końca ten styl i typ człowieka jaki mi odpowiada ale skilla nie można mu odmówić. Tych całych patosów, tego Pjentaka czy Plejera którzy chcą się wypromować na jego plecach po prostu zjada (nie ma to jak się przypieprzać do kogoś że jest bananem a samemu na "teledysku" prezentuje się kase przyklejoną do ściany i to wątpię żeby była prawdziwa a nawet gdyby była prawdziwa to bardzo marny lans).
Glamrap czy hh.pl to po prostu gówno, wylęgarnia hejterów i debili którzy beefy traktują tak jakby to ich osobiście dotyczyło.