Ja i mój chłopak bardzo chcielibysmy kupić sobie koszulki z wizerunkami naszych ulubionych wrestlerów. Jednak myślę, że nie prędko będą one do nabycia w Polsce, bo po prostu w naszym kraju jest za mało fanów wrestlingu
Ja i mój chłopak bardzo chcielibysmy kupić sobie koszulki z wizerunkami naszych ulubionych wrestlerów. Jednak myślę, że nie prędko będą one do nabycia w Polsce, bo po prostu w naszym kraju jest za mało fanów wrestlingu
Jeżeli chcesz napisz do użytkownika I.T.F na PW on sciaga roznego rodzaju gadzety wiec napisz jemu jakie chcecie koszulki a on napewno cos wykombinuje
Wizyt - 1433
na początek bym proponował rzeczy proste do wykonania i tanie, koszulki, wpinki tzw kapsle, breloki czy smycz do kluczy. Jeżeli ktoś z "góry" forum jest dalej zainteresowany produkcją gadżetów to zapraszam na pw albo na gg myślę, że jestem w stanie pomóc