Nie no Rot wymiatasz

...Pierwszy speech taki średni,za to drugi kozak

...Myślę,że TLK Cię już nie przebije...Zresztą TLK zbyt bardzo podszywa się pod Ortona i dlatego ma małe pole do popisu...Za to ty mimo,że masz trochę z Miza to można zobaczyć twój styl...Ciebie,a nie jakiegoś pajaca z dablju dalbju iii...Myślę,że Backyardmania będzie ruleezzz o ile wszyscy się zjadą...Zastanawiałem się nad przyjazdem i nawet się wybierałem już w sumie...Ale data 10 sierpnia mi nie odpowiada...Wyjazd na Sycylię "by promować polską scenę niezależną

DDD"(wakacje)...Mam nadzieję,że video będzie i zobaczę latającego TLK

DD...No i ciekawe co Rot pokaże skoro wyzywa TLK...Zresztą o ile się nie mylę to będzie debiut obu zawodników...Oczywiście Matt2Hot rulez i nikt z nim nie wygra...Jest troszkę jak połączenie Reya z Ceną...Taki terminator w masce

(wiem Arbuz,że mnie zabijesz za takie porównanie....

,więc mam już wpie***l

)...A co do WSW to mam nadzieję,że będziecie dalej się rozwijać i robić coraz ciekawsze show...A propozycja Matta vs Reszta Świata by mi odpowiadała,gdyby nie to,że odległość to praktycznie cała Polska

D...Więc nie wiem czy mógłbym się z wami zmówić kiedyś...Kiedyś to tak(studia itp....) ale to jak wytrzymacie jeszcze z 2 lata

...Chyba,że bym powalczył z manekinem,wstawił filmik i byście mieli brecht z Rafika i jego pro skilli...

...Tak więc czekam na Wrestlemanię polskiej sceny niezależnej