Kilka słów odnośnie Horrorów poddam kilka fajnych nazw które polecam obejrzeć (
zapnijcie pasy bo poddam kilka Hardcore'owych Horrorków)
1. Diabły 1971 - Prze kozacki Horror, dość jakby to powiedzieć popieprzony ale fabuła idealna. W sumie filmu nie znajdzie nikt Online bo jest zastrzeżony na całym świecie co najwyżej można go ściągnąć z Chomika jak ja to poczyniłem i nie żałuje na prawdę bardzo dobra produkcja. Nie dziwie się że Watykan wydał oświadczenie i pozew przeciwko autorowi filmu, jest to ciężki Horror, a zarazem bardzo dziwny co do poglądów kościoła (
Ostrzegam jeśli masz słabe nerwy nie oglądaj) Ja po obejrzeniu tego filmu w nocy miałem 1000 myśli na godzinę.
2. August Underground Modrun and 2001 - Bardzo a to bardzo brutalny film i broń cie boże jeśli nie masz ukończonych tych 18 lat nie oglądaj tego bo może to zaszkodzić na twoje fantazje Erotyczne a jeśli masz słabe nerwy to tym bardziej. Bardzo brutalny Horror, polegający na gwałcie i to takim wyrazistym, ten film jest zaliczany do tak zwanych Snuff Edition czyli opierających się na totalnej rzeźni i rzeczywistości. Film został nagrany zwykłą kamerką coś ala VHS, a na nim pokazane brutalne sceny... Dalej już nie będę pisał ale jeśli ktoś chce mocarnej rzeźni to polecam zapiąć pasy.
3. Serbski Film - Może nie którzy już go oglądali podobny troszkę do August Underground, lecz jest o wiele łagodniejszy mogę śmiało napisać że Niebo a Ziemia z porównaniem do AU.
4. Las Samobójców 2015 - Polecam jako z tych nowszych filmów bardzo fajny horror opierający się na poszukiwaniu zagubionej siostry w lesie, wiec jeśli ktoś lubi coś łagodnego to polecam.
5. Coś - Fajny film polecam go obejrzeć jeśli ktoś lubi stworzone stwory i dziwne zjawiska to ten film jest wręcz dla niego, bardzo fajna produkcja a cała akcja odbywa się w Norwegi a w nowszej części chyba antraktydzie jeśli się nie mylę.
6. Krwawe Wzgórza - Bardzo ciekawy Horror polecam może ktoś go tutaj oglądał? Kiedyś natknąłem się na Cinemax ale zasnąłem jak się zaczynał, więc postanowiłem poszukać go na internecie i znalazłem i polecam, jeśli ktoś lubi psycholów w maskach to jest wręcz zajebista produkcja że się tak wyrażę, więc rzeźnia, maski idealny Horror na zabicie kilka nudnych minutek w swoim życiu.
7. V/H/S/ 2015 - Trochę dziwny Horror ale też polecam obejrzeć z nudów. Fajne scenki które są wręcz nie realne czyli coś podobnego do filmu " coś " dziwne akcję nagrywane kamerką amatorską.
8. Ostatni postój (2006) - Jeśli ktoś lubi zagadkowe filmy a zarazem Horrory to polecam ten film bardzo fajny może nie aż tak brutalny, ale fajne scenki normalny typowy Horrorek Amerykański, bez żadnych brutalnych scen z niczym z Japoni i Rosji

9. Pluję na twój grób (1978) - Typowy Horrorek faktycznie robiony na podstawię filmu Bez Litości jeśli ktoś oglądał, typowy fajny film jeśli komuś się nudzi to polecam obejrzeć.
10. Ju-on (2000) - Na samym końcu dodałem bo to w końcu Japońska produkcja i ten film jest bardzo dobry polecam go jeśli interesujesz się Japońskim Produkcjami to na prawdę polecam go obejrzeć