Cześć

Wpadłem na pomysł stworzenia nowego tytułu.
1. Pierwszy mistrzZostałby wyłoniony w turnieju.
2. Obrona mistrzostwaSprawa najciekawsza. Otóż wszelkie walki byłyby Open Challengem. KAŻDY z rosteru (ew. poza mistrzami WHC i TV, więcej niżej) mógłby wyzwać aktualnego mistrza na pojedynek. Kto pierwszy, ten lepszy. Champion musiałby być gotowy do obrony tytułu np. raz na trzy dni (czas do konsultacji, ogłaszałby to np. na chacie forum). Wierzę, że wszyscy stawiają na pierwszym miejscu przede wszystkim zabawę i nie doszłoby do sytuacji, w której ktoś kombinowałby, aby ominąć przepisy i trzymać pas jak najdłużej

Jeśli ktoś jest chętny do walki, wbija na Rio i zaczynają mecz.
Długość meczu: 1 frejm.
Jeśli mistrz byłby nieobecny kilka dni albo nie zgłaszałby gotowości do obrony pasa w terminie, tytuł byłby mu zabierany i na następnej karcie walczyłyby o niego dwie osoby, które jako pierwsze się zapiszą.
3. Obrona na PPVPodczas PPV Open Challange przenosiłby się bezpośrednio z Rio do tematu gali. Kto pierwszy się tam zgłosi, gra. Na PPV walka o Hardcore Championship odbywałaby się w specjalnych stypulacjach (Hardcore Match, TLC Match, I Quit Match itp)
4. Kto mógłby o niego grać?Według mnie lepiej by było, aby grały o niego osoby, które nie posiadają WHC i TV. Byłby to tytuł, do którego dostęp mieliby ci, którzy na kartach rozgrywają mecze "o nic" i są trochę zmęczeni monotonią. Jednak ta sprawa jest otwarta i do dyskusji.
Wydaje mi się, że ten tytuł rozkręciłby WFSF. Co Wy o tym sądzicie?

Ankieta potrwa 14 dni.