Czy tylko Ja jestem takim nerdem że oglądam live konferencje z E3? 
W sumie live tylko obejrzałem EA i to by było na tyle, bo na resztę czasu nie starczy, to tylko kilka słów o Niej. Pamiętam konferencje z tamtego roku i powiem ze ta była po prostu w huuu nudna, skupili się na początku na grach sportowych i ogólnie e-sporcie, niby spoko, ale tak na prawdę jest to co roku, a osoby opowiadające o tym strasznie nużyły. Battlefield 1 i need for speed spoko, ale jakoś nie porwały, ale na szczęście dostaliśmy "A Way Out", czyli z tego co zrozumiałem grę nastawioną mocno na kooperacje, z jednej strony spoko, ale niestety nie każdy pogra, zapowiada się to dobrze, wiadomo na razie że gra zaczyna się w więzieniu i po trailerze mocno Mi przypomina Mafie 3 i oby uniknęli błędów wspomnianej produkcji, a i gościu który o Niej opowiadał był świetny, ale po Nim znowu zaczęli przymulać o technologi, po czym rzucili krótkim zwiastunem który przekonał Mnie do Siebie jak zardzewiały Golf w gazie, no i NBA, ogólnie reklamy gier sportowych polegają na pokazywaniu miliona zmian od poprzedniej części, szkoda tylko że tak naprawdę większość zmian jest tak minimalna ze nawet ich się nie odczuje. No i Star Wars: Battlefront 2, tu duży plus że dodają kampanie fabularną osadzoną między częściami filmu, co może wyjść ciekawie, no ale wiadomo dla samego singla się takich gier nie kupuję, a jakoś ostatnio na multi mam wywalone

Gameplay z Battlefronta trwał chyba z rok, rozumiem że chcą zaprezentować grę w akcji, ale według Mnie 10 minut by wystarczyło. Po tym liczyłem na jakąś niespodziankę, na jakąś prawdziwą bombę, a tu gra mobilna o Star Warsach

DDD A no i znowu Need For Speed, no ja jebe oglądam czekam na niespodziankę, a Oni kolejny raz promują grę o której wiedziałem już dawno że wyjdzie

Po czym zaczęli męczyć o Madden 18 .... , a na czacie pojawiało się na zmianę "boring" i "please next" i w sumie Ja miałem identyczne odczucia

No i to by było na tyle, generalnie to plus tylko za grę o więźniach, reszta do przewidzenia, a Ja czekam na ciekawsze konferencje.
A no i już nie będę oglądał live, bo niestety czasu pewnie zabraknie, więc po zakończeniu targów napiszę wszystko w jednym poście.
To już tak w temacie nie nabijanie Sobie osobnych postów to dorzucę
Wiedźmin 3: Serca z KamieniaTrochę już zapomniałem o Wieśku, a tu promocja na dodatki, to jak nie skorzystać

Pierwszy z nich kapitalny, niesamowita historia, do tego wyraziste postacie, do tego jak na DLC dość przyzwoita długość. Świetna rzecz żeby jeszcze bardziej wgłębić się w świat wiedźmina. Dodatek prowadzony w dość powolnym tempie dzięki czemu możemy bardziej skupić się na samej historii i poznaniu postaci. Do tego kilka przyjemnych walk i nowe lokacje, niby nowej mapy nie dostaliśmy, ale za to małe miejscówki które nie były wykorzystane w podstawce. Szkoda tylko że na Krew i Wino mi zabrakło
9,9/10 ( No dychy dodatkowi przecież nie dam

)
Adas pisze:
jak ktos sobie jeszcze nie wie to bede tak mily i poinformuje - na steamie jest payday 2 za darmo, do 21 czerwca albo do wyczerpania zapasow, tj. 5 milionow kopii gry. Ja jak na prawdziwego Polaka i patriote przystalo juz dodalem do biblioteki i mam zamiar sobie pograc
No i znowu za darmo dają grę którą już dawno kupiłem i buliłem za nią piniądze

Ale generalnie payday'a 2 polecam mocno