Jee fajny podział

mocna 9
taka solidna ale nie miałem za duzego problemu z wyborem
Erni - Tutaj dla mnie glos oczywisty, Erniego łatwo zlapac na mecz, gra szybko swoje karty nawet jak ma kilka pojedynków, świetny sparingpartner i na snookerze nie spami dlatego mozna albo pogadac albo spokojnie się skupić na grze.
Jeden z dziennikarzy spytal Errniego czy to nick wziety od Erniego z Ulicy Sezamkowej?
Erni na to odpowiedział - "Nie, bo wole Berta"
Gi4lu - Nie chcialem ale musialem

strasznie mi się nie podoba okres Gielka w stajni Saviors, przez to w ogole nawet bym go nie dawał do tej ankiety. No ale to gwiazda i chej

nawet jakby grał cały rok w najdebilniejszych stypulacjach to byłby gwiazdą koniec kropka.
Ostatnio AJ Lee jest bardzo dumna z Giela, drugie miejsce w quizie WFQ, przez co na HS'ach myśli często o naszym utalentowanym graczu i ma ochote pokazywac biustonosz. Ciekawe co by bylo gdyby Gielek zostal MVP meczu gwiazd ?
Merlas - To samo co w przypadku Erniego. Moj ulubiony sparingpartner. Rok temu mial świetne wejście do fedki, od razu znalazł się w All Star matchu i prawie został kapitanem druzyny ! Smiałem się wtedy bo Tup się jaral merlasem a ja myslałem że pogra chłopak 2 miesiace i mu sie znudzi.
Na szczęście się mylilem. Merlas teraz jest waznym graczem na WFSF
Przemek Kruk - forever young, chlopak ktory po porazce ze mną nie pozwoli sobie skończyć 18 lat.
Teraz wiecznie młody gegol może się uczyć do końca zycia, moze robic zawsze to co robią 17latkowie. Czyli są jednak dobre strony....tyle że nigdy nie będzie mogl legalnie kupic alkoholu i robić to co robią dorosli.
Przez nasz feud niewiadomo czy Przemek pojawi się w kwietniu na HS Raw. Własnie dlatego że to ja wyrzadzilem mu tą krzywde. Podobno najwiekszym fanem gegola został...Justin Bieber ktory miał marzenie nie być dorosłym. Chcial zaprosic Gegola na nagranie płyty ale Gegol nie dał się pomimo nawet faktu że Bieber oferował mu niezłe dupeczki.
Ostatnio coraz rzadziej mozemy oglądać Przemka w WFSF, dlaczego ?
Już wam mowie. Afera w sprawie Armstronga. Gegol ma misje kontrolowac teamy kolarskie. On chce zeby kolarstwo bylo takie czyste jak on kiedy idzie do klubu na imprezy (nielegalnie oczywiscie).
Ale Gwiazdą WFSF pozostanie i szanuje go za ten feud ktory mieliśmy, a przede wszystkim za finalowy pojedynek w 35 frejmach. Gdyby nie moje problemy wtedy i skonczylibysmy mecz szybko z dobrym raportem i publicznością to mogłbybyc to mecz zapamietany na dlugie lata.
Dzięki Gegol za współprace
Rock Bottom - Gwiazda ! Ciekawe gdyby liderem na pólnocy był Henry

co by powiedział rocky

Nienawidze grać w snooker z Rockym, w ogole nei lubie kiedy on przebywa w pokoju w którym gram akurat swoj mecz, bo zamiast się skupić na grze to rozmawiamy o Wrestlingu, albo na inne ciekawe tematy.
To jest prawdziwa gwiazda, wie jak odwrocic uwage od snookera najlepszym !
Sry Henry , chciałem na CIebie zagłosować, w sumie mogłem zamiast Giela

ale licze że i tak wejdziesz do meczu gwiazd.